De doua ori pe stadion

Am fost pe stadion de doua ori. Inainte de 2000. La un meci al lui FC. Arges cu niste unii, de care nu-mi amintesc cine, la Pitesti si la un meci de cupa Romaniei intre Universitatea Craiova si Steaua.

La ultimul a fost spectacol. Nici nu mai stiu cine a castigat, sau cine a pierdut. Era meci eliminatoriu, Cupa Romaniei, deci un stadion plin  cu 20 si ceva de mii de oameni, din ambele galerii. Cert e ca nu ne-am injurat, nu am strigat tampenii, nu am aruncat pe teren (inspre teren) decat suluri de role de casa de marcat. Dadea bine la spectacol. Meciul s-a terminat, spectacolul a continuat pe strazi. Scandari, fara injurii, distractie. Am ajuns ragusit acasa, fusese frumos.

Lumea care stia ce e ala un offsaid, se stie ce e ala un fault, se spuneau bancuri, erau de acord cu deciziile arbitrilor, se mancau seminte, se citeau ziare in pauze, sau in momentele moarte ale meciului.

Alea da vremuri …

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: