De evitat maine

In primul rand chestia de maine se va numi Politicieni vs. Bloggeri, sau invers. De asemenea, datorita faptului ca sunt politicieni va fi foarte multa presa. Din cauza ca vine Nastase, vor fi o groaza de sustinatori comunisti trecuti de 80 de ani.
Acum intervin problemele. Cuvantul trebuie sa il ia bloggerii si politicienii, ca intre ei e discutia. In schimb, niste bloggeri sunt si jurnalisti. Acuma … pentru cine vor munci maine oamenii aia. Sa munceasca la doua capete si pentru blog si pentru institutie e cam impropriu, pentru ca asta inseamna ca vor fura de la unul din “joburi” (blog sau presa), ceea ce inseamna ca daca baga maine doar din punct de vedere jurnalistic de blog, e bine, daca baga din punct de vedere juranlistic de presa e ca si cum am vedea un Talk-Show la TV.

Presupun ca mosii vor fi acolo doar pentru atmosfera, deci ei n-ar trebui sa ne faca probleme.

Si parca ar mai fi o categorie, … astia de aici.
770740650 2b9eeed7dd o

Dar, si astia cred ca nu vor avea tupeul sa se infiinteze.

Dap, ar mai fi o chestie de evitat, faptul ca ei … ca politicieni si oratori ce sunt, pot prelua microfonul si sa se uite in aberatii cu el. Nu de alta, dar miercurea trecuta … s-a cam intamplat asta in cateva povestiri.

In rest … se anunta lume buna, din nou. :D)

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply