de pe net

Netul e o chestie extraordinara. Te lasa sa iti faci bloguri, te promovezi, gasesti perechea ta … e plin de porn … ce sa vrei mai mult decat atat?
Pe net poti sa iti comanzi mancare si in 2 ore deja te saturi. Pe net poti sa comanzi taxi (n-am incercat-o niciodata).
E ceva ce nu poti face pe net?

Eh … si pana aici ar fi toate si frumoase, asta pana cand vine vorba de utilitati. Daca un WC mai gasesti pe net,  sau cum sa schimbi unul, trecand peste bloguri, cand vine vorba sa cauti chestii ce iti trebuie prin casa … pauza, gaura, dinte lipsa. Cum stau eu acuma sa caut un magazin care vinde tablouri electrice (desi am si la 5 minute de mine dar e 10 seara si zic astia ca ma duc cu ganduri necurate), ce fel de tablorui, cat costa si tampenii din astea. Bineinteles ca pot sa dau numai de situri clasice de reclame, sau pagini ce nu s-au mai validat de ani de zile intregi. Ah … si nici unul care sa imi faca ziua buna si sa imi arate o poza a ceea ce doresc, sau macar ceva asemanator. Ca sa nu mai zic de preturi.

Ma duc maine sa fac o shpaga cu electricienii mei. Si nu as apela, ca de aia sunt roman ca sa ma pricep la tot, insa … si ei sunt de treaba 🙂

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

One thought on “de pe net

  1. Cel mult poti sa cauti prin forumuri discutii despre subiect, sa vezi ce tepe se dau in domeniu, cum sa te feresti. Eu unul am comandat mobila fara sa caut pe Google firma respectiva. mare greseala. Cand am cautat-o era deja tarziu si mi-am pus mainile in cap cate reclamatii erau 🙂

Leave a Reply

%d bloggers like this: