De reflectat

“România se află într-o situaţie incredibilă. Totul va fi confiscat pentru România începând de mâine. În acest moment România îşi opreşete evoluţia ei”, crede Andrei Gheorghe.”

Avizul transmis ieri Parlamentului şi mie nu constată nici o încălare a Constituţiei în cele 19 puncte formulate împotriva mea. Ceea ce mi se reproşează este de fapt că am arătat care sunt problemele României”, a afirmat Traian Basescu.

sepukku said …

chiar crezi ca regimul actual a facut sa faci tu toate lucrurile alea?
nu gasesti mai degraba ca totul e rezultatul unei evolutii normale?

Dar … politicienii nu au ochi sa vada, urechi sa auda, si nici macar gust sa simta.
V-as propune un exercitiu.
Luati voi o hartie de dolari … sa zicem 20 … si mirositi-o. Are un anumit miros. Te linisteste nu?
Luati o hartie de euro … sa zicem 100 … si mirositi-o. Are un alt miros. Miroase a taciune, a fum, a scrum, a scandal, a plastic, a pute. Nu te linisteste si te face din ce in ce mai agitat.

Acuma ar trebui sa intelegeti de ce politicienii nu au gust, ochi, urechi. Pentru ca sunt drogati de mirosul hartiei de euro.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “De reflectat

  1. Sau pur si simplu sunt drogati si platesc cu bancnote de 100…(cam asta ar fi singuru motiv care ar putea sa le scuze prostia…)

  2. Auzi ma? Ia citeste-ti comentariile pe blog.. o sa vezi ca te contrazici. 🙂 Au sau nu au banii miros?
    Ca tu zici ca ii meriti, ca-s munciti.. si ca nu conteaz de unde vin…

    Vrei sa-ti zic cine statea in blocul de vis-a-vis ? Sulfina Barbu, una din luptatoarele lu super Base… care si-a luat de curind o casa de 190.000 euro si 2 masini. (da un google si o sa vezi si detalii). Deci lasa-ma… cu luptatorii … lu Base.

  3. pai normal ma … tu in locul ei la fel ai fi facut si pe afaceri curate. pentru ca daca se poate de ce nu… si mai jos ma refeream la mine, aici ma refer la politicieni…. hai dracu ca e bine subliniat subiectul

Leave a Reply

%d bloggers like this: