De unde mai furam? De la loterie

Am mai vazut-o pe Liliana Mincă intamplator. Nu ne cunoastem asa ca nu vreau sa comentez, cum arata si ce face. Intamplator sau nu, acum putin timp eram de fata cand s-a intalnit cu dl. Tariceanu. S-au pupat ca niste prieteni vechi care se cunosc de mult timp. Am zis, ok, merge, pentru ca asa e frumos.   Adica avand o functie e normal sa bei o bere cu Tariceanu, sa mananci un pranz cu Basescu la taverna  si asa mai departe.

Cum alegerile au trecut de mult, iar epurarea politica e in floare, ne trezim cum d-na Minca a fost eliberata din functia de la loteria nationala fara a i se aduce nici o acuzatie. Doar ca in urma ei un membru PD-L a venit sa tina fraiele loteriei  nationale.

Cum ar veni, – care e sursa de bani gratis pe care nu ii poate verifica nimeni?
– Loteria Nationala.
– Cine e acolo?
– Acum e unul de-al nostru.

Si stau sa ma gandesc, scalvii astia ai lui Basescu nu au ceva mai bun de facut? Astia n-au vile facute pana acum, sau au rate la Q7-urile alea cu care nu-si mai permit sa iasa in oras?

Sau hai sa lasam pe mana PD-L emotiile milioanelor de oameni care joaca la loto.

Sa estimam: se va castiga saptamana viitoare la loto si de alegeri, ca doar tre sa iasa Basescu nu?

context

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: