Diferenta intre Google plus si Facebook

Ieri intr-un acces de curiozitate am intrebat pe Google plus la ce il foloseste lumea. Asta dupa ce am observat ca interactiunile mele au scazut mult. Si ma intrebam daca am ramas eu, doar eu acolo sau sunt si altii. Asa ca am intrebat.

 

Apoi am intrebat acelasi lucru si pe Facebook

Teoretic ar trebui sa trag concluzia ca Google Plus este inca un mediu emergent, ca inca mai trebuie sa creasca si ca nu sunt acolo cei care trebuie sa fie. Totusi a trecut ceva timp de cand s-a lansat, iar zilele trecute se laudau cu o cifra mare de oameni (nu mai stiu exact daca 90 de milioane sau 100, nici n-am chef sa caut), drept urmare sunt deja maturi. Dar nu sunt fun.

Daca e sa le comparam, Google plus este reteaua de socializare serioasa, sobra, in care trebuie sa scrii corect, implicit sa dai share doar lucrurilor de calitate si celor care conteaza, in timp ce Facebook este playground-ul internetului. Aici ai copii, aici ai fetite, aplicatii tampite si jocuri. Pe Google plus daca faci asa ceva, deja esti marginalizat.

Tu la ce folosesti Google Plus? Dar Facebook?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: