Din mall

Orice plimbare in mall e o aventura. Drept urmare am fost in mall ieri, in Militari. Prima reactie ciudata si speriata a fost ca am gasit loc de parcare. Chiar foarte bun, langa intrare, acolo unde mai erau si alte locuri de parcare libere. Drept urmare ma gandeam ce naiba se intampla ca doar era duminica.

Eh, am intrat in mall sperand ca nu va fi foarte aglomerat, dar aglomerat. La intrare era un Giorgio Armani care afla informatii la telefon: “da ma … cat poarta 38, ii iau da-l dracu, 300 de euro am la mine.” In mall, relativa liniste, putine persoane.

In schimb in mall exista acum cel putin doua parti. Partea cu magazine scumpe cu blugi de 600 de lei, de unde nu intra nimeni si nu cumpara nimeni nimic si partea de magazine ieftine cu aceiasi blugi la sfert de pret unde e bataie, cozi la cabinele de probe si o groaza de oameni care au doar 2 milioane in buzunar ca sa isi cumpere chestii.

M-am intalnit si cu teleleu la cinema, cand ma uitam sa vad ce filme sa mai vad acasa, am cumparat o groaza de plase pe care le-am platit cu 2 sau 3 lei in functie de magazin. Marea mea mirare a fost ca n-am vazut pitzipoance. De fapt gresesc, am vazut doar 3. Doua blonde care se tineau de mana si una sunt aproape sigur ca e asta. Bine, asta din urma a intrat intr-un magazin reebok si se uita acolo cu o expresie de genul, huh … ce caut eu aici? Las ca stiu.
Si ca vorbeam de reebok am gasit editia 2006 la marime 46, care chiar se simte bine.

De fapt cam asa se intampla si in oras. Magazinele scumpe, de firma si etc sunt goale, fara produse, cu tentative de camasi si blugi expusi pe umerase, in schimb magazine cu produse ieftine sunt pline de oameni care cumpara in nestire. Eu cred ca astia nu se uita ce cumpara, ci doar la pret si daca e mic, atunci iau ca nu se stie. Nu?

Ce moda se poarta vara asta? Am vazut ochelarii vintage, nu-mi plac.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply