Doar o zi

thumb valentine28Casatoriile de o zi. Asta e chestia misto care se practica de Valentine’s. Sa iti iei o nevasta de o zi. Care sa iti ajunga pentru toata viata as completa eu. Eh, am facut asta o data, acum ceva … ceva timp. Oana cat sa fie de atunci? Si … a fost frumos, cu juraminte, cu aparut in ziar, nebunii de genul asta.
Dar, deh … alea au fost vremuri si timpuri. Vremuri in care un trandafir nu se oferea oricand si oricum si insemna ceva. Acuma un trandafir nu se ofera oricand deoarece costa aproape jumatate de salariu. Si inseamna ca vrei sa io tragi.

Exista doar o zi in an, in care ii vezi pe barbati … alergand ca disperatii prin magazine, incercand sa scoata si sa faca ceva ca sa nu primeasca scandal acasa. Daca le iese e bine, se culca linistiti, daca nu le iese au parte de scandal, eventual impart vreo doi- trei pumni de placere.

Nu avem nevoie de o zi in care sa facem asta, dar … da bine daca se intampla pe 14 februarie. Si nu ca ar fi diferit, dar azi, ele asteapta ceva de la noi. Iar, asta se va intampla si de dragobete si de 1 si de 8 martie. Insa, nu e bine sa lasi o fata sa astepte. Astfel incat maine iar o sa ne casatorim pentru o zi, o sa luam flori scumpe, o sa cumparam atentii pentru fete.

Oare nu facem asta in fiecare zi? Oare noi primim aceeasi atentie in schimb? Oare noi primim ceva in schimb?
Fuck sex! Ma doare maseaua rau.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

3 thoughts on “Doar o zi

Leave a Reply