Download windows 8

Microsoft a lansat primul preview public al platformei Windows 8. Probabil inspirati de la sistemele free de telefoane mobile si aplicatiile de acolo, Microsoft au deschis calea windows 8 pentru programatori si dezvoltatorii de aplicatii. Keynote-ul de aseara poate fi vazut aici.  In schimb pentru cei pasionati de ce inseamna windows 8, dar si pentru dezvoltatori, Microsoft a scos si versiuni downloadabile de windows 8 preview.

Pentru ca avem deja calculatoare puternice, Microsoft insista pe versiunile de 64 de biti. Pentru ca are unelte de dezvoltare versiunea Windows Developer Preview with developer tools English, 64-bit are  4.8 giga si se descarca de aici.

Tot acolo gasiti si preview-urile de 32 de biti.

In schimb Microsoft se lauda ca are pentru windows 8 aceleasi cerinte de procesare ca si pentru alte sisteme de operare. 1ghz procesor, 1 giga de memorie, 16 – 20 GB liberi pe disk. Un avantaj ar fi touch input.

Ok, acum cu ce modific dimensiunile unei partitii in windows 7? Ca ar cam trebui sa-mi fac loc sa am unde testa jucaria asta.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: