Draga presa, mai producem si noi stiri?

Daca ma uit  pe trafictube sau ies pe strada 5 minute am deja 3 subiecte de stiri pe care sa le produc. Vorba lui Cartianu, daca vezi o baba cum e jefuita …

Dar nu. Presa o suge la rece, prefera sa ia stiri de pe agentii, sa le rescrie, sa copieze informatii de pe alte siteuri si sa si le semneze si sa si le asume lor.

 

Treeworks a scos versiunea 2 de la Zelist Monitor. Tool-ul se adreseaza atat companiilor cat si publicatiilor. Sunt ferm convins ca daca fac un script care sa  scoata duplicarile din presa, aflam ca in fiecare zi TOATA presa romaneasca produce vreo 30 de stiri. Si 30 de stiri sa fiu scuzat, ar putea produce o redactie medie. O singura redactie. Nu un holding de presa, nu o agentie de stiri nu porcarii din astea.

 

Si va mai mirati de ce ii dam atata importanta unui trompetar care vine si danseaza la televiziuni si face pe papagalul. Pentru ca e gratis, pentru ca nu trebuie sa munciti pentru informatia asta.

Dar astia suntem noi. Superficiali si ignoranti. Nici o problema, isi vor bate atatia pula de noi in perioada fix urmatoare. Credeti ca am produs ceva ca sa acoperim datoriile catre FMI?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply