Dragobete

1140730650 hr 726

DRAGOBETE- Iubeste romaneste

Vineri, 24 februarie, de la ora 21, de Dragobete, Club A te provoaca: IUBESTE ROMÂNESTE!

Echivalentul românesc al lui Valentine’s Day este o traditie ce vine din vremea dacilor. Dragobetele era initial un petitor si un nas al animalelor. Romanii au transfigurat Dragobetele în protectorul dragostei. Cei care se întâlnesc în aceasta zi de sarbatoare îsi pastreaza iubirea tot anul.

Asadar, va invitam de Dragobete în Club A, ca sa ramânem împreuna. Garantat!

Am pregatit doua concerte de zile mari: BLAZZAJ si URMA.

Pentru BLAZZAJ, iubirea este uneori sursa de inspiratie, dar nu e neaparat tema principala. Cântam „de drag, din nevoie de comunicare si ca sa transmitem un mesaj” – ne spune Vali Potra. El are totusi o dispozitie romantica: spera sa îsi petreca seara cu o fata frumoasa. Dar nu se asteapta la o relatie serioasa, pentru ca nu crede în legaturile de la distanta.

URMA vine cu rock acustic elaborat si mare pofta de a cânta. Ca de obicei, concertul URMA înseamna surprize. Pentru ca de fiecare data iese altfel. Baietilor nu le pasa cât au stabilit ca vor cânta, ci îsi tin concertele în functie de public (recent au concertat chiar 5 ore). La capitolul inamorari, nu stau tocmai bine. Cel putin prin reprezentantul Dan Byron, care a fost, dar mai demult. Acum cel mai important lucru pentru el este URMA. Nici nu se gândeste la iubire si romantism – „în societatea în care traim?!”

Asadar, cânta despre vietile lor, iar muzica devine mod de exprimare a conceptiilor. „Prin muzica noastra vrem sa spunem: mergi înainte fara sa faci nici un fel de compromis si, mai ales, traieste!! Pentru ca vad prea multi oameni care au uitat sa traiasca.” (Byron)

La Club A toata lumea stie sa traiasca. Ca exemplu, trupa HARA petrece într-o companie inedita. La o masa rezervata special vor fi cei cinci membri HARA burlaci, însotiti de partenere necunoscute: câstigatoarele licitatei de burlaci, organizata, marti,de Club A.

Va întâmpinam cu tuica fiarta ca sa prindeti curaj de-o PERINITA dupa miezul noptii. În playlist, am pregatit hituri romantice, dansante sau asortate cu tuica – „Cine iubeste si lasa…”, „Ti-am pus busuioc în par”, „Casuta noastra”. Totusi, nu e loc de inimi albastre, ci de hora si curtat! Atentie! Un sarut de Dragobete echivaleaza cu o logodna.

Fiti romantici de Dragobete. Marele PREMIU al serii – UN COCOS MOTAT. IUBESTE ROMÂNESTE la CLUB A!

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply