Dragostea dureaza trei ani – sau nu

Am fost in seara asta la teatru. Pe Motoare, in aer liber la magnifica piesa “dragostea dureaza 3 ani”.

Spectacolul e realist, adaptat zilelor noastre. Laitmotivul său e faptul ca dragostea dureaza 3 ani, nimic mai mult. Dupa 3 ani alaturi de o nevasta totul se termina, apar altele si altele si altele.

M-am uitat in public. O groaza de fete care au venit acolo sa vada ce si cum, sa invete ceva din chestia asta. O groaza de cupluri care se recunosteau in sceneta, foarte putini care dezaprobau.
Pana la urma e o comedie reusita, cu replici din zilele noastre, cu mistouri la adresa lucrurilor pe care le intalnim in fiecare zi, nu numai intr-o relatie. Si totusi am vazut fete cu ochii in lacrimi. Oare ele traiesc / au trait atat de intens o casatorie urmata de un divort la 3 ani? Si daca da … de ce isi rasucesc cutitul in rana venind la o astfel de piesa?

Merita sa mergeti, de fapt trebuie sa faceti rezervare inainte, pentru ca locurile sunt putine si mult prea multa lume care vrea sa vada.

Iar eu ma gandesc ca mai am foarte putin si fac 3 ani … si am trecut prin toate cele din piesa asta 🙂 Acum ce urmeaza?

Distributia:

Cristi Iacob – Marc Marronier, proaspat divortat
Adriana Trandafir – Anne Marronier, fosta sotie

Gabriela Iacob – Alice, amanta
Cuzin Toma – Jean Georges, prietenul homosexual
Matilda – o prostituata

Scenografia: Lian Ionesco
Coregrafia: Ioana Marchidan
Video: Dan Vezentan

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: