Dupa doua zile

… In care n-am dormit sa vin cu rezultate.

Primul site de stiri din .ro absolut in ziua alegerilor, milionul de afisari de 2 zile, pe locul unu si ieri in categoria siturilor de stiri, 1.300 de afisari. Hotnews a reusit sa faca doar cateva vizite in plus.

Concluzii?

Internetul nu e nici al meu, nici al vostru nici al nimanui. Resursele de internet sunt extrem de limitate. Si astralul si hertza cand ti-e lumea mai draga ti-o trag. Gradul de ocupare al unei benzi de net in mod normal trebuie sa fie de maxim 40% pentru a putea sustine eventuale peak-uri. Iar acestea pot exista in orice moment. In schimb pe internet daca iti faci treaba, poti castiga incredere si poti avea beneficii. In schimb … dupa ce ai primul semn de incredere nu trebuie sa dezamagesti.

Pe de alta parte, programatorul scrie cod, dar trebuie sa existe si un validator pentru codul ala, un tester, iar optimizarea trebuie facuta tot de catre acel programator, altfel … o vizita e direct proportionala cu incarcarea pe server. Cu ocazia asta am descoperit ca se poate sa ai super trafic si incarcare 0 😉

Nici Realitatea TV n-a fost mai prejos, a rupt tot in materie de audienta,  dupa ora 21 a fost prima televiziune, iar all day a fost imediat dupa PROTV si la egalitate cu antena1. Asta ca sa ii dea motive lu Badea sa ma injure 🙂

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: