E de la ei.

Asa mi s-a zis ieri, cand am zis ca am trimis un mail si nu am primit raspuns. Subiectiv a patit la fel. Raspunsul a fost acelasi, nu stiu ce are gmailul meu. Pai normal, se numeste gmail.com 🙂

Revenind, imi pare rau ca e Vali plecat, ca ii fac rost de o ranga pentru miercuri. De ce ranga? Pentru ca … am trecut prin niste experiente placute impreuna cu el si am auzit niste concluzii frumoase. Ah … cele mai misto au fost astea: Tu eşti din ăla mă? Tu eşti blogger din ăla? Băi, nu mai vorbiţi cu ăsta că ăsta e din ăla.
Totusi mai am sub 50 de lei, ca adsensele sta. Asa incat doua beri, miercuri seara, la ora 6 in club A, merg … nu? E sub pamant, au aer conditionat, se fumeaza si e racoare. Ceea ce e bine. Mai ales ca e intuneric.
In schimb, daca se intampla sa ne intalnim si cu asociatia organizata dintr-un singur om, am un pic de zapp sa ii explic ce si cum sta treaba cu gmailu.
Subi, te bagi? In calitate de non blogger, ca sa nu fii din ala.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply