E doar jenant

Un om candidat la prima functie in stat, in Romania, intr-o tara europeana sa primeasca shpaga? E pur si simplu jenant. DA! E shpaga, daca ii da banii aia si se filmeaza spunand ca sunt pentru obtinerea de … se opreste la acuzatia de dare si luare de mita. Si asta de la cel care dorea sa fie primul om in stat.

Geoana acum e tapul ispasitor, plateste pentru toate greselile clasei politice, dar parca e mai bine asa. Si in cazul de fata a facut doua greseli monumentale. Prima ca a  pus mana pe banii aia si a doua ca a fost prezent acolo. Nu te duci tu din functia de prezidentiabil sa iei 5.000 de euro pentru obtinerea unui loc eligibil in … Trimiti pe altcineva. Ce naiba … din scandalul Remes n-a invatat nimeni nimic?

Punct. In momentul asta orice alt comentariu venit din partea lui Geoana sau a partidului sau e irelevant. Au primit sphaga, ce fac, incearca  sa o dreaga?
Si ziceam ca suntem o tara multilateral dezvoltata.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply