E doar jenant

Un om candidat la prima functie in stat, in Romania, intr-o tara europeana sa primeasca shpaga? E pur si simplu jenant. DA! E shpaga, daca ii da banii aia si se filmeaza spunand ca sunt pentru obtinerea de … se opreste la acuzatia de dare si luare de mita. Si asta de la cel care dorea sa fie primul om in stat.

Geoana acum e tapul ispasitor, plateste pentru toate greselile clasei politice, dar parca e mai bine asa. Si in cazul de fata a facut doua greseli monumentale. Prima ca a  pus mana pe banii aia si a doua ca a fost prezent acolo. Nu te duci tu din functia de prezidentiabil sa iei 5.000 de euro pentru obtinerea unui loc eligibil in … Trimiti pe altcineva. Ce naiba … din scandalul Remes n-a invatat nimeni nimic?

Punct. In momentul asta orice alt comentariu venit din partea lui Geoana sau a partidului sau e irelevant. Au primit sphaga, ce fac, incearca  sa o dreaga?
Si ziceam ca suntem o tara multilateral dezvoltata.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: