E pur si simplu matematica

Cand a venit Teo la Realitatea, a adus cu ea o vorba care zicea sec. Nu se poate bate nimeni cu PROTV-ul. Cand am auzit-o m-am intrigat si am zis, cum? Cum sa nu te bati cu protv-ul? Ce? Ei sunt Dumnezei? Ce au ei in plus si n-are nimeni altcineva? Nu se poate.

Dupa care au venit astea:

Matematic, cifrele alea sunt rezultatul unei ecuatii, iar ecuatia aia e rezultatul unor probleme si ipoteze. Daca vreti sa vi le detaliez va zic povestea asta, asa cum vad eu din afara lucurile.  Dupa cum stiti ProTV are din cand in cand niste campanii motivationale interesante: Tu esti PROTV, Tu Faci PROTV, Gandeste Liber au fost sloganele campaniilor de-a lungul timpului. Le-ati vazut la televizor, dar si altele. Voi credeti ca aceste campanii au fost facute pentru voi? Nu, din contra, au fost facute pentru ei, intern.
Ganditi-va ce mandrie poate avea cineva de la ProTV cand vede pe post spunandu-se: Tu esti PROTV!

Culmea, acolo se munceste. Am fosti colegi care imi spun in fiecare zi ca muncesc mult si ca n-au timp sa fumeze, ca se lupta sa faca chestii, ca totul sa fie bine. Si culmea, ei reusesc.

Cum faci ratingul asta? Pai si mai simplu. Gandeste Liber! S-a luat o reteta de succes, s-a facut o sedinta, s-a aplicat o formula, fiecare si-a facut treaba, s-a livrat produsul. Credeti ca nu exista disensiuni? Normal ca exista, numai ca astea n-au nici o legatura cu produsul final, pentru ca fiecare face ProTV. Si o data solutia asta aplicata, cifrele de rating si market share si public urban nu sunt decat un rezultat matematic.

Ah? Ce? Nu se poate sa te lupti cu ProTV? O da, se poate si e fun si misto. Insa trebuie aplicate solutiile de mai sus. Sa le luati oamenii nu se aplica, au facut-o altii si n-au castigat nimic.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply