Efectele furtunii

E foarte cald, foarte umed si foarte soare.
Daca iar nu beau apa azi, o sa mor de sete, dar trecem de aceste mici detalii.
Tre sa vorbim despre faptul ca aseara a cazut o craca de copac la mine in fata blocului. Nu cred ca a cazut pe vreo masina ca era locul liber acolo, culmea.
In schimb, a fost misto la 2 noaptea cand au venit lucratorii de la ADP sa taie craca aia cu drujba. De asemenea insotiti de o masina ce am identificat-o ca PROTV ce filma si poza in spatele lor. Iar daca la doua noaptea nu s-a intamplat decat sa iasa niste vecini pe geam sa injure, azi la ora 14 au iesit babele. Pentru ca tipii de la ADP au venit sa taie tot copacul cu pricina. Si l-au taiat. E bine ca nucul de unde am eu net e mai puternic si inca tanar, deci nu merita taiat. (pentru aia care n-au inteles, cablul meu de net trece printr-un nuc).

Frumos este faptul ca azi dimineata a aparut in afizierul de la administratie scuzele primariei pentru faptul ca n-au toaletat imediat copacii, ci cu intarziere de doua zile si ne-au asigurat de promptitudinea cu care incearca sa ne faca viata mai frumoasa. Primaria sectorului 4. Cred ca si primarul asta trebuie sa isi faca blog. Asa ar fi mai simplu decat sa trimita oameni sa afiseze hartii cu scuze.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: