Emag intra cu reclama pe tv

A trecut un an de zile de cand la digicafe se discuta despre e-commerce si toti cei prezenti acolo tipam ca TREBUIE sa educam utilizatorul de internet sa foloseasca serviciile de e-commerce. Ca TREBUIE sa ii dam incredere, sa il invatam pe ce butoane sa apese ca sa cumpere de pe internet si sa ii servim povesti de succes cum ca acest lucru se intampla si ca unii sunt corecti. Bineinteles intotdeauna vor fi uscaturi si probleme cu comerciantii online, dar nu toti sunt la fel.

Emag a venit zilele astea cu fillere pe TV in care a povestit cum a aparut comertul, cum a aparut e-commerce si ce reprezinta acesta. Exact ce spuneam ca trebuie facut pentru a educa utilizatorul de internet. Am fost criticat cand am generalizat ca toate magazinele online sunt o apa si un pamant, dar asta  i-a facut sa se miste. Macar atat.

Sunt curios ce ziceti voi de primul material, dar de al doilea? Sunt explicative, te fac macar sa te gandesti sa cumperi pe net? Iti dau mai multa incredere in magazinul online prezentat? Te bucura ideea ca pe langa tine mai sunt 1 milion de oameni care cumpara de la ei? Te fac sa ai incredere in sistem, dar in curier, dar ca produsul va veni asa cum trebuie acasa?

Nu pot sa spun decat bravo Radu! BRAVO! BRAVO! Si daca voi nu, atunci cine sa treaca la educat populatia? Iar educatia asta nu trebuie facuta numai pe TV, dar si pe net, ca omul de aia isi cumpara calculatoare scumpe  sa se uite la filme pe net. 🙂

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: