Emil Boc a pacalit americanii de 20 de dolari

Emil Boc si-a anulat vizita in  Statele Unite. In toata povestea asta sunt cateva parti proaste:

– Boc se ducea in Statele Unite sa primeasca o diploma in drept de la o universitate de am auzit numai in filme si in tricouri – Michigan, probabil diploma cumparata pe internet.

– Boc se ducea in Statele Unite si se organiza un pranz cu el, iar doritorii trebuiau sa plateasca 20 de dolari. Cum Boc nu se mai duce, americanii au pierdut cei 20 USD dati pentru pranzul cu premierul. Eu zic ca ar trebui sa-l dea in judecata si sa ceara despagubiri mari.

– Boc se duce la Cotroceni sa ceara sfatul lui Basescu ca singur nu e in stare sa faca nimic. (e logic si normal ca premierul sa se consulte cu presedintele, noi facem doar misto acum). Asa ca diseara va veni la televizor si va spune poezia pe care o va invata repede in aceasta dupa-amiaza.

Ce e grav in povestea de mai sus e ca astia fac sedinte de guvern la finalul carora nu au ce sa spuna presei. Ce dracu se executa masturbare in grup la Victoria ca sa nu ai ce spune presei la final? Ba chiar si atunci te lauzi cu cine o are mai mare, cine a tinut mai mult si asa mai departe.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: