Ernest la TVR

Ernest e ala cu tradati in dragoste de la PrimaTv… si uite-l in seara asta la TVR, la emisiunea Lumea Citeste! cu Ioan Morar si Floriana Pârjol.

Ernest citeste?
TVR poate fi mai patetic decat atat?

Recomand TVR sa retransmita vreo doua saptamani programele Realitatea TV sau Money Channel, asta ca sa isi mai creasca din audienta cu doua televiziuni serioase.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

7 thoughts on “Ernest la TVR

  1. nu vad relevanta ! dupa cum stii contribui serios la emisiunea asta ! hai sa-ti spun cum se face ca sa nu comentezi aiurea 🙂 se suna doua persoane de nisa vip adica oricare 2 persoane care au un nume in televiziune muzica … show-bizz li se spune care va fi cartea discutata saptamana viitoare dupa care se intalnesc in platou si discuta despre ea ! in Lumea Citeste vedeta este CARTEA nu oamenii !

  2. Am vazut si eu cateva emisiuni si pot afirma ca invitatii sunt alesi intr-un mod anume…adika invitatul din stanga ecranului este inferior celui din dreapta.Scaunul din stanga ecranului este mereu al invitatului mai putin citit, sa nu ma exprim altfel. Aseara Ernest a ocupat stanga ecranului:)
    Multi vad putini pricep…..

Leave a Reply