Eu … manager ;)

M-a sunat ieri o tanti, care mi-a zis ca are o firma de marketing si ca are numarul meu de telefon de pe internet. Pana aici toate bune. Ca nu-i nici o problema daca numarul meu de telefon e pe internet, insa, m-am trezit cu apelativul domnule director. Wow … stai ca am ajuns pe net director, unde, ce, cum ca sa stiu sa ma uit si eu sa vad si eu.

Cert e ca azi, pe la ora 12, in Pitesti, trebuia sa am o intalnire cu ea si cu alte inca ceva firme, iar alte detalii urma sa aflu azi.
M-am trezit la ora 3. Nu ca m-ar fi interesat foarte mult subiectul, ci doar de unde are numarul meu de telefon. Bine, stiu ca m-am inscris in cateva site-uri de business, dar pana la a ma suna aceasta individa, e ceva cale.

Si in aceeasi categorie sunt si aia de la Marriot care vor sa fiu membru in clubul lor de manageri, si cei care vor sa joc golf, cu primele 4 partide gratutie. Si nici nu vreau sa imi fac asigurari de viata, nu inca.
Daca-mi gaseste cineva numaru de tel pe net, sa-mi zica si mie unde, ca sa stiu si eu ce functii mai am ­čśë

Ah … si acuma ma duc in Carrefour ca sa impart autografe ­čÖé

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de con╚Ťinut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzic─â, via╚Ťa de zi cu zi pe blog.

2 thoughts on “Eu … manager ;)

Leave a Reply