Eu nu sunt impotriva

Zilele trecute am fost abordat in oras de un tanar student, pacalit cu ceva bani de parizer ca sa semnez pentru referendum impotriva lui Elena Udrea sau ceva de genul asta. Oricum campania zice sec: Apara Bucurestiul de Elena Udrea.

 

Ca sa fie clar, m-am vazut o data si am discutat 5 secunde cu Elena Udrea, atat. Nu sunt pro Elena Udrea, dar nu sunt nici contra. Mai mult nu sunt contra.

 

Si legat de campania PNL-ului, m-am saturat de toti distrusii care vor sa fie ei Gica Contra. Pentru ca astia de la PNL asta sunt acum, Gica Contra. Nu vin sa aduca nimic in plus, ci doar nu o vor pe Udrea cu legea Bucurestiului, am inteles ceva. Dar nu vin cu o alta solutie, ci totul sa mearga asa ca merge mai departe. Nu asta e progresul.

 

Adica de ce sa fii contra? E ceva mai bun, esti pro altceva, nu contra ceva. Nu e ceva mai bun, mergi mai departe cu ce ai. Nu esti contra. A fi contra nu aduce nimic bun, nimic folositor si nu creste pe nimeni cu nimic. Doar esti contra si vrei sa distrugi un lucru care nu stii daca va fi bun sau nu. Esti doar contra. Asta nu ajuta pe nimeni cu nimic.

 

Asa ca eu nu sunt contra. Caut intotdeauna doar solutii mai bune, dar nu sunt contra.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: