Eurolines Card

Continuam peripetiile din cadrul ERS – Eurolines si Altex. Am primit vineri dupa-masa telefonul asteptat de la ei. In care sa imi zica ce suma mai am sa le dau.

1.435 de lei

CUMMM ?!?!?! Dupa doi ani de zile de platit 1 milion in fiecare luna, asta inseamna 1435 de lei ramasi?  Si asta la un credit de 1.700 de lei?
Adica eu ce fac? Platesc dobanda 200% ?

Bineinteles ca s-a blocat tipa si mi-a recomandat sa ma duc la banca pentru eventuale neclarificari cand am pus intrebarea: dar eu cat am platit pana acum?

OK…. cred ca va asteapta un proces frumos rau de tot. 🙂
Si ca sa fie treaba completa avem situl lor. Pagina de net a unei banci, care e under construction. Pentru ca e frumos si suntem in Romania.
ers.jpg

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

13 thoughts on “Eurolines Card

 1. Misto, ce ti-ai luat? Eu am luat cu cardul de la ei un monitor. Monitorul a costat 1.400 de lei si cind am terminat de platit am mai avut un “rest” de 3.600 de lei 😀

 2. La idiotii astia sistemul este in felul urmator: Ai de plata o suma fixa pe luna care o stabilesc ei la dobanzile lor idioate. daca achiti constant aceasta suma, CREDITUL NU SCADE DELOC, deoarece acea suma contine doar dobanzi enorme, comisioane uriase etc. Creditul il scazi doar cu suma care o platesti PESTE ACEA SUMA FIXA LUNARA.

  Exista si reversul: daca intr-o luna platesti mai putin de acea suma, iti creste creditul, deoarece diferenta o vor adauga la suma creditata.

  Astia merita o campanie puternica de cat in bot…

 3. Deja incep sa ma plitisesc sa ma tot repet. Am mai comentat la articolul trecut

  Un copy paste si la sfarsit alte comentarii

  “Cateva barfe 😀
  Sa mai suni inca o data la ERS sa intrebi simplu care este suma totala de plata pt a fi la zi ( sa repeti sa inteleaga 😀 ) si cat mai ai de plata cu exceptia acestei sume pt a ajunge la final.
  Din caz ca nu stii penalizarea este de 300 000 ( sau cel putin asa era prin decembrie 2006) pentru intarziere de plata, plus o penalizare de (nu mai stiu 😀 ) pt suma ce depaseste limita ta de credit.
  Foarte important “suma pt a fi la zi” si “cat mai am CU EXCEPTIA acestei sume”
  Sper sa nu ai surprize neplacute.

  Citeste contractul semnat cu ERS si vei descoperi multe lucruri interesante.
  Sa ma anunti daca ai mai sunat 😀

  Am mai uitat ceva. Dupa ce ai terminat perioada de plata a ratelor ERS percepe un comision de 3 lei pe luna : taxa administrare cont sau ceva de genul. Suma asta trebbuie platita o data la trei luni (daca nu ma insel) si daca nu se plateste apare ca restanta si se plateste acea penalizare de 300 000 lei vechi pe luna. Deci dupa primele trei luni mai intarzii inca trei luni si ai 900 000 de plata. Dupa ce ai terminat de platit este recomandat sa mergi la sediu ERS si sa renunti la card. Oricum ramane la alegerea ta si un mic ps
  Nu garantez pt informatiile de mai sus 😀 ”

  Tu ai citit contractul ala? Sunt 99% sigur ca nu pt ca are multe pagini scrise cu 11 cred 🙂 Citeste si reciteste si mergi la tribunal cu ei ca degeaba mergi.

  @lulian: nici tu nu ai citit rahatul ala de contract ( ca suntem in Romania si nimeni nu citeste) Suma de care spui tu nu este suma lunara fixa. Este suma MINIMA de plata in care este inclusa doar dobanda. Tu cand ai facut contractul nu stiai cat ai rata lunara? Si cand ai vazut ca iti vine factura cu suma mai mica decat aceasta ce ai spus? ( yupiii la dau teapa la astia )
  Suma minima de pe factura este pusa acolo pt ca daca intr o luna nu ai toata suma (rata ta) platesti acel minim de plata si nu primesti penalizarea de 300 000. Cand ai luat credit stiai cat este dobanda? Daca nu ai fost atent esti tu idiot ( sry dar nepasarea se plateste si inca scump) Acum te plangi de dobanzi?
  Este dobanda; penalizarea de 300 000 daca se plateste mai putin decat minimul de plata sau nu se plateste in perioada de plata. Perioada de plata: ai fost anuntat de altex sau trebuia. Daca nu suna la ERS si intreaba. Din moment ce ai platit minim de plata ai ramas cu sume restante si daca ai mai luat si penalizari suma ta a crescut peste limita de credit ( si iar se plateste un comision de depasire limita de credit )
  Ai o perioada de plata de pe 2 pana pe 19 sa spunem; Tu daca platesti pe 1 dar ai restante atunci se scade din restanta si se considera ca nu ai platit rata pt ca nu ai platit in perioada de plata si primesti iar penalizare de 300 000 pt plata intarziata. Ai patit asa de 3 ori si ai 900 000

  Iar ma repet:
  Piticu: Bip pe aia de la ERS sau suna:
  Spune sa ti spuna fiecare extras de cont
  Ei vad pe pc in fiecare luna ce penalizari ai platit; daca ai platit in perioada de plata; daca ai depasit limita de credit.
  Spune ca vrei sa ti spuna de la primul extras de cont pana la ultimul si sa spuna de pe fiecare extras de cont ce suma apare platita si ce penalizari ai primit in luna respectiva.
  AI sanse sa nu se fi inregistarat plata intr o luna si trebuie trimis prin fax chitanta respectiva

  ( scuze pt exprimare dar sunt obosit )

 4. Eu nu mai lucrez acolo 😀 Prea stresant 😀 ( si colegii din birou au plecat si ei spre alte banci sau Carfur 😛 )
  Am sa incerc sa vad daca gasesc un nr de tel unde sa raspunda cineva destul de amabil sa explice ( desi teoretic toti trebuie sa faca asta daca tu intrebi )
  Nu ai semnat nici un contract cand ai luat produsele? sau nu ti au dat ei?
  Am mai auzit de clienti care spuneau ca ei nu au semnat nimic . Atunci 😀 la revedere si la gara 😛
  Daca nu gasesc eu un numar suna la Rel Clienti la ERS si cere numarul de la Departamentul Collection si intrebi acolo.

  Mi am amintit ca mai a ramas cineva ( desi ala nu e prea amabil 😀 ) Trimite un email la : [email protected] cu numele tau si am sa i spun sa te caute el in baza de date si sa te sune 🙂

Leave a Reply

%d