evadare

Evadam din cotidian, dar unde? Unii la mare, altii la munte, altii acasa sa faca curat sau sa doarma pur si simplu.

De ce? Probabil suntem prea sufocati, probabil pentru ca vrem sa aducem o schimbare rutinei de zi cu zi, probabil ca asa vrem.

Cert este ca de fiecare data rasuflam usurati ca am mai scapat de o zi de munca, aprindem o tigare si tragem din ea cu nesat, sperand ca ziua de maine va fi mai buna.

Duminica ziua in care (teoretic) nimeni nu munceste, zi de promenada, zi in care ma voi duce sa vad un muzeu (!!!). Probabil Muzeul National, unde este expozitia asta de pictura franceza. Ceilalti ce fac? Curiozitatea asta ma mananca, de aceea cred ca o sa muncesc azi. Sper, o munca placuta, sa stau si sa observ oameni, oameni si comportamente.

E exceptional sa fii un arbitru neutru, sa stai deoparte si sa vezi ce face fiecare, sa vezi acest furnicar de Bucuresti cum se misca si cum actioneaza. Sa vezi cum gandesc oamenii si cum reactioneaza, ce discuta, ce zic, si sa le analizezi parerile.

Sau pur si simplu … pot sa dorm azi. …

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: