Eveniment de impact 0

Roblogfest. Pe tricouri scria ca facem ordine in blogosfera. Adica cum? Ca suntem doar 3 vad eu.
Ordinea castigatorilor la roblogfest este urmatoarea :

ro.gif

Si ca sa nu va pun in cap … astea sunt doar ideile de bloguri generaliste, nu m-am referit la nimic specialist. Restul din trafic.ro nu se pot contoriza, dupa cum noi toti am mai scris.

Acuma sa scriu despre concurs? Pai … mediatizare zero. N-am vazut vineri seara nici o camera de filmat. Am vazut doar un Dragos la TVR, sau un tip de la TVR ce il inregistra, material care nu stiu daca s-a difuzat sau nu. Apoi, am auzit ca mediafaxul a dat un articol despre roblogfest (ia sa-l cautam). Articol sec, scris in plictis, sau graba, fara idee de ce e acolo, insa e bine de mentionat “http://” ,  iti creeaza importanta.
Ce inseamna mediatizarea zero? Inseamna ca roblogfest.ro a intrat in linkul de others refellars la mine in analytics (gugal.jpg). Adica sub 10%. Asta in timp ce eu ma asteptam ca sa imi pice serverul din cauze tehnice si de trafic generat de concurs.

Alte impresii despre roblogfest? Credeam ca intarzii si imi luasem masuri sa fac live blogging prin telefon cu visurat, ca sa nu pierd un minut. Insa, nu incepuse nimic pana cand am ajuns eu acolo. Iar, cand am ajuns m-am auzit strigat. Atat, apoi am raspuns si eu, iar lumea m-a aclamat 🙂
Mi-a placut open-bar-ul de la Adobe, nu mi-au placut premiile. De fapt, continuam cu organizarea.
Dupa lipsa mediatizarii in presa, in internet si … nu stiu, lipsa de interes in general a organizatorilor despre roblogfest. Altfel, ar fi fost frumos sa avem bannere pe net, (vezi iqads la tv), un counter ceva de pus in blog, in flash, prin care il inviti pe om s voteze, o reclama la situl roblogfest, cu bani scosi din ce  e afisat si scris acolo.
E ceva de genu WTF ?! Asta mai ales din cauza faptului ca lumea implicata in organizarea roblogfest lucreaza in media si advertising. Dar nu, blogurile sunt prea insignifiante sa fie luate in seama. Sau, blogurile sunt prea neimportante ca sa facem ceva frumos pentru ele. Si pentru noi in aceeasi masura.

31 – 35 de voturi. Va multumesc!!

Nu am trimis nici un mass message, ca sa ma votati, nu am avut timp sa incerc sa votez de pe toate calculatoarele si IP-urile la care am access. (Ah … cum faceam chestia asta inainte pe nights.ro)
M-ati votat voi, cei care mi-ati dat telefon, mail, messenger, vorba, sa imi ziceti ca m-ati votat. Va multumesc voua!
Le multumesc tuturor celor care ma citesc, celor care ma au in feedreader, si celor care imi comenteaza. Ii rog pe cei care inca se simt deranjati de provincialii, sa citeasca si ei de sus in jos.(asa e frumos). Si le aduc aminte ca exista si provincialii 2, iar apoi, provincialii se intoarce de la Visurat.

Cu ce m-am ales de la roblogfest? Cu o seara cu prietenii in oras. (au scris ei despre mine). Cu … un tricou alb pe care scrie ceva, patat de vin. Eu inca fac pariu ca scot rosul din tricou. Cu, betia de sambata seara, si cu petele de vin de pe covor, pe care iar fac pariu ca le scot. ( De Ce te sparg ! Kaizer la fel ). Stai putin, ca aici n-am scris despre roblogfest. Am scris despre prieteni, bautura si cunostinte. Parca era vreun clasament, ceva premii, ceva diplome? Sau, hartia costa?

Dragos stim foarte bine ca la un eveniment de efectul roblogfest nu se poate accepta vreo greseala? Si daca powerpoint-urile nu erau de mare efect pentru simplul motiv ca se mai intampla sa nu mearga si la case mai mari, celelalte chestii pe care tu le recunosti la tine pe blog, nu aveau voie sa se intample. In schimb, mi-a placut vottingul. A fost mai bun de cat cele organizate de nights.ro 🙂

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

6 thoughts on “Eveniment de impact 0

 1. Pitic,
  Cum n-ai vazut camere?
  Ca iti faceai “marketing cu tricoul” pe fundalul interviului pe care il filmam cu VisUrat.
  Ai dovada (videointerviul) la mine pe blog, ca nu te-am cenzurat, ca te cunosc.
  Tot acolo si filmul festivitatii.

  Iar echipa TVR pleca atunci cand am venit eu, pe la 20.30. Ce sa filmeze si ei in afara de Dragos?

 2. bineinteles ca pe mine trebuiau sa ma filmeze.

  si … pe camera lu netboy nu scrie protv 😉 desi protv avea un banner pe acolo ceva de genu asta 🙂

Leave a Reply

%d