Examene – sau jurnalistii si internetul (3)

Am dat examen … la informatica (LOL).

A fost o chestie din asta tare, dumneavoastra sunteti domnu profesor? Da. Pai uite ca m-am trezit cu o restanta la tine si nu stiu de unde. Ok … sa vedem … o dam acum? Da. Bun pai hai sa purcedem. Respectiv:

Pai … nu stiu daca merge calculatorul meu, … zic bine … hai ca dam examen pe calculatorul meu, uite-l cu mine in geanta, nu ma deranjeaza. Ma duc la calculatorul lui totusi, ii merge netu, vad doi antivirusi instalati pe calculator, dau sa ii killaresc. Zice … nuuuu … pai ai doi antivirusi si iti omoara calculatorul. Lasa-i asa, stiu …

Ai pagina de google deschisa da? Cauta-mi si mie cum il cheama pe nu stiu cine decan.
Iau calculatorul, ma apuc sa caut, era deja in history (hihihi), autocomplete, il gasesc, ii zic, zice bine. Da-mi numarul de telefon al lui nu stiu cine. Pai … google, caut … deschid intr-un tab nou, caut iar, iar deschid intr-un tab nou … Stai … ca imi omori calculatorul.

Dupa care … m-a pus sa ii scriu un text dintr-o pagina … in word, in romana cu diacritice. Am  inceput sa butonez si i l-am scris repede fara sa ma uit la taste. Profu inghetase, tipu din stanga mea care punea muzica se uita speriat. Si ei … tin facultatea mea, mai ales reteaua bibliotecii.

Daca asta a fost examenul de informatica, ma sperii cand o sa dau iar examen la engleza. 🙂 Important e sa o gasesc pe profa. In schimb … daca eu am dat examenul asta la informatica, ma gandesc oare, daca nu ce am scris mai jos … mai are sens sa fie atacat de catre diversi sau nu.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: