Exista vreo problema pe aeroporturi?

Eu incerc sa imi dau seama daca exista sau nu o problema cu persoanele dubioase de pe aeroporturi. Am fost cam peste tot prin lumea asta, mai putin Asia si America de Sud si peste tot pe aeroporturi sunt asa numitii carausi, taximetristi, baieti care se baga in seama sa te intrebe si sa iti explice ei cum sa ajungi la destinatie, ca au ei rute mai bune, preturi mai mici si asa mai departe. Si niciodata nu am apelat la serviciile lor. Adica mi se pare logic si foarte simplu sa iesi din aeroport, gara, ce o fi, sa stai 2 minute, sa fumezi o tigara sa observi de unde se ia autobuzul, care sunt taxiurile acreditate daca ai nevoie si asa mai departe.  Da, peste tot pe unde am fost exista taxiuri acreditate de aeroport, o anumita firma, masini cu anumite dotari, dar si transport public, trenuri sau autobuze sau metrou.

Si totusi, daca baietii astia sunt acolo, nu e logic ca ei sa vaneze fraierii? De ce sa te duci cu ei?

Si daca stai 5 minute sa observi situatia, ai de cele mai multe ori sansa sa calatoresti cum trebuie si sa si primesti o vorba buna.

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply