Experimentul Blackberry

Cum Victor a zis ca renunta la laptop 7 zile ca sa stea pe net doar pe telefon, eu tre sa mai si tastez repede, drept urmare experimentul blackberry la mine consta in a sta pe messenger, mail si twitter de pe blackberry.

Drept urmare se ia un Blackberry Storm 2 (9550) se conecteaza la mail pe push, se conecteaza la messenger, facebook si twitter si se incepe butonarea. Dupa care se opresc pe calculator serviciile de mail, twitter, messenger si facebook. Astfel incat calculatorul merge mai repede, munca e mai performanta si viata mai frumoasa.

Sunt in a doua zi, ies in pauza de tigara cu telefonul in mana, vad ce  mai e pe net, butonez si asa economisesc ceva timp. Merge la capacitate maxima pe 3G, dar mai crapa cand intru pe siteuri obscure.  Singura problema e ca ma tine cam putin bateria telefonului, doar vreo 10 ore. Asa incat pot aparea timpi morti. Si daca va intrebati de ce nu raspund, motivul e ca nu sunt atent tot timpul la telefon.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply