Facebook Home, efectul actionarilor

Vedeti niste reactii destul de interesante de la Facebook si niste lansari de produse destul de neasteptate? E simplu. Asta e efectul actionarilor. Desi multi au incercat de-a lungul anilor sa anticipeze un telefon Facebook, iar desi HTC i-a mai curatat in timp avand si un buton special de Facebook pe telefoanele sale, nu parea ca este in plan acum un telefon Facebook si totusi s-a intamplat. Pe modelul Google si Facebook endorseaza si recomanda un telefon, telefon optimizat pentru reteaua lor de socializare. Asa a aparut HTC First.

Pe de alta parte, pentru acest telefon era nevoie de un sistem de operare diferit. Facebook a produs un skin pentru Android si l-a denumit Facebook Home. Sunt curios insa cum va fi compatibil acest skin cu alte telefoane mobile, atat timp cat lista initala pentru data de 12 cand va fi disponibil la download este destul de restransa.
Iar versiunea care a aparut acum cateva zile pe internet a fost deja anulata de catre Facebook.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply