Facebook is not shutting down

Sau cum un mesaj pe care noi il cunoastem de atata timp a atins punctul viral si a ajuns in Statele Unite la nivelul asta:

facebook se inchide facebook is shutting down march 15 yahoo shutting down

Ei bine, asta e masa critica de care zic eu ca trebuie atinsa undeva pe net. Mesajele ca Facebook, ca Yahoo, ca neogen sau ca orice altceva se inchid sunt decand lumea. Iar ca acest lucru sa nu se intample trebuie sa trimiti mesajul asta la toata lumea din lista ta pentru ca astfel serviciul va ramane functional, chipurile. Care e masa asta critica, inca n-am reusit sa aflu, dar daca aflati atunci aveti sansa sa faceti ceva pe net.

Cert e ca acum americanii au fost atinsi de acest zvon, bineinteles ca il cred, doar vine de la prietenul tau de pe facebook si citeaza un director inexistent, iar tu nu trebuie decat sa il trimiti mai departe.

Pentru ca aici vorbim de o data, 15 martie, e ca si cum te-ai juca telefonul fara fir, pentru ca la acea data se inchide Yahoo! Video, iar oamenii din vorba in vorba au inteles ca se inchide Facebook. Iar partea cu inchisul lui Yahoo! video mi se pare trista. Adica raman Youtube si Trilulilu singurele servicii de video sharing pentru marea masa de oameni?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: