Facebook vrea bani de la companii

Facebook vrea bani de la companii

Pana acum Facebook va tot invitat sa va faceti pagini de like, sa adunati fani, sa faceti concursuri unde sa dati like, sa vindeti chiar baze de date de like-uri (bine ca nu se pot strange adresele de mail de acolo, dar se poate da spam). Partea buna e ca a aparut si reach-ul pentru fiecare articol.  Asta mai fusese implementata pentru pagini, dar nu a functionat corespunzator. Acum iti afiseaza cate mii de oameni au vazut statusul tau.

Dar nu numai atat. Avem acum si posibilitatea sa cumparam statusuri promovate pe Facebook. Aici am doua dileme. Prima ar fi unde naiba apar aceste postari promovate? In newsfeed, la fel ca oricare alt status, pacalind astfel utilizatorul, umbland la algoritmul secret al lui peste prin care postarile anumitor pagini si oameni apar in fata, in defavoarea altora?

Si a doua, nu cumva e prea scump pretul asta?

Adica nu stiu ce preturi vedeti voi dar de 100 de para pe google eu zic ca fac un reach mai mare si un numar de afisari mai dragut.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: