FACETI GREVA!!! CU TOTII!!!

Intr-o tara de cacat cum este romania unii se trezesc ca vor sa faca greva. E foarte bine, e dreptul lor, vor sa faca greva sa faca greva.  Ce sa castige de pe urma grevei? Nimic! Nimic nu vor castiga. Acum depinde daca acest guvern va fi suficient de destept incat sa administreze corect greva.

Ce va insemna greva asta de 800.000 de persoane bugetare? Vor insemna reduceri de salarii, pentru ca ziua aia nu va fi platita. Pentru ca in ziua aia din cauza grevei acesti 800.000 de oameni nu se vor duce la munca, nu vor consuma benzina, nu vor consuma electricitate, nu vor consuma materii prime.
DA! Faceti greva! Asta va fi sansa noastra sa scapam de criza. Nu va vom plati salariile, raman banii la buget, scapam de criza, scapam de deficit bugetar. Nu mai munciti, e dreptul vostru. Si asa nu sunteti platiti. Pentru ce sa fiti platiti? Pentru ca sunteti conservatori si nu vreti sa faceti nimic nou? Pentru ca nu vreti sa munciti?

Am primit un mail azi in care mi se zice ca romania e in criza, nu din cauza faptului ca nu se platesc salariile, nu din cauza faptului ca nu sunt bani ci din cauza faptului ca in romania guvernantii nu muncesc decat pentru cei 4 ani de zile cat sunt la putere, atunci stau sa isi traga ei foloasele si atat. Nimic mai mult. De ce sa faci o chestie pe care sa o gandesti pentru mai mult de 4 ani de zile? Nu, faci o chestie pentru ca tu sa iti tragi banii imediat, iar restul … nu conteaza.

Ah, ba da conteaza. Conteaza sa vii la televizor si sa spui ca avem crestere economica de 8%, cea mai mare din Europa, iar in secunda doi bancile se sesizeaza si dau credite cu orice, pe  orice, fara sa verifice nimic, iar acum (pentru ca e criza) vin si te fut in gura sa le dai banii inapoi.

A, suntem in greva? Vrem sa facem greva? LA MUNCA BA! NU LA INTINS MANA! Ca in ultimii 20 de ani asa s-a obisnuit tara asta, vin ajutoare de afara cu haine si mancare, daca intindem mana stam si ne pica. Daca facem greva il inmuiem pe Boc si ne pica ceva.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply