Fara energizante

379213362 b790f14eb7 tAcum ceva timp aveam un drum cu masina la 5 dimineata. Am zis ca nu e mare lucru, ma trezesc, ma tarasc pana la magazin(pe vremea cand non-stop-ul era deschis noaptea), iau un energizant, ma sui la volan si plec. Si am facut asta.
Dupa 100 de metri am vazut negru in fata ochilor. Am oprit, am borat, am tras masina pe dreapta, am iesit afara, am fumat, am luat aer si am incercat sa-mi revin. Dupa jumatate de ora am reusit sa plec din nou. Nici eu nu stiu cum am ajuns la destinatie, cert e ca cu chiu cu vai am ajuns.

In seara asta aveam ceva de lucru, cum nu vroiam sa mi se faca somn, am luat iarasi un energizant. Asta dupa ce mancasem si ma uitasem la un film ca sa imi pun ordine in idei. Acum mi-e rau, ma dor inima si stomacul. Si nu dau vina pe mancare sau pe organism, sunt cat se poate de sanatos. Dau vina pe energizant. Pentru simplul motiv ca sunt prost facute. Bauturi sintetice, facute sa iti revitalizeze mintea si muschii, dar facute cu chimicale atat de proaste incat organismul le respinge instant.
Diferenta intre cola si energizant este aceea ca bautura de la Atlanta (ca sa evit sa zic ca cola), e facuta sanatos, astfel incat sa nu ai reactii adverse instant dupa o sticla de 2 litri. Stiu, acum imi veti aminti de toate povestile cu Coca Cola, cuiul, asfaltul, etc., insa a incercat cineva cu energizantul? Pun pariu ca efectul e mult mai puternic.

Totusi, vreau ceva situat intre. Cafeaua nu mai are efect la mine, de la 8 cafele pe zi sunt zile in care nu beau, dar sunt si zile in care trebuie sa-mi satisfac nevoia de cofeina. Beau cola, dar parca smaltul dintilor mai cere si apa din cand in cand. Si daca am nevoie de energizant, vreau unul nu asa de puternic, dar nici atat de apa precum cola. Pana una alta nu ne ramane decat sa ne distrugem stomacul si nervii din cauza energizantelor astea nu?

Acestea fiind zise, ma duc sa dorm. Asta pentru ca voi avea un somn energizat:)

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d