Femeile si locul lor in societate

Sa va zic? Sa nu va zic?
Acum vreo 12 ani sau cati o fi de atunci, aveam o prietena care  acum cred ca ma uraste. De fapt cred ca ma ura si atunci, dar eram mai tineri si hai sa bem pana ne punem in cap. Si am ajuns eu acasa intr-o seara, obosit si suparat. Si ea nu era acasa. Era la bautura cu diversi, fara sa-mi zica asta. Si a venit ametita acasa. Si nu mi-a zis unde, cu cine, ce si cum. Mi-au zis baietii, cu detalii, pentru ca prietenii sunt prieteni. Si in discutia creata, incercand sa isi sustina minciuna fara sa articuleze corect doua cuvinte de la bautura a primit o palma. Care a trezit-o si care cred ca i-a placut.
A fost prima si ultima.

Dar aparent sunt altii

Ba,  ce ascultatori are Guerrilla. Ceea ce inseamna ca toti corporatistii sunt asa? Ceea ce inseamna ca avem un viitor bun pentru aceasta tara. Si ceea ce inseamna ca educatia aia de 7 ani de acasa e direct gresita.
Iar dragi parinti, daca va bateti in fata copiilor sau acasa, acestia va vor auzi si vor face ca voi.
Si daca tot nu va sinucideti, in loc sa iti bati nevasta, duceti-va pe camp si dati-o parte in parte. Nu va vede nimeni, nu va aude nimeni. Va linistiti si veniti acasa si va iubiti, daca tot ziceti ca va iubiti asa cum sunteti voi. Dar  uite ca le futeti si altora viata pe langa a voastra.

 

UPDATE ca sa ne intelegem.

Tema cu violenta impotriva femeilor revine in fiecare an de 8 martie. Uneori mai activ, alteori mai slab sub forma de statistici. Este reprobabil ca oamenii inca sunt atat de involuati incat sa isi loveasca femeile fara cap, indiferent de motive. Nu e buna, las-o frate. Asa ca nu puteti fi de acord ca cineva are nevoie de cate o altoire. Nici femeie, nici copil. Iar barbatii de i-ati auzit mai sus, n-au ce cauta sa se arate ca sunt ei cocosi. Sunt de fapt niste fricosi si niste nimeni.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply