Festivalul de teatru de la Sibiu

Festivalul de teatru de la Sibiu

Pentru ca trebuia (oarecum) sa ma intorc in Bucuresti aseara, am venit prin Sibiu si am oprit putin in Piata Mare la Festivalul de teatru de la Sibiu.

Aici am gasit doua lumi. Cei care se bucurau de spectacol si de teatru si care erau impresionati de aceastea si cei indiferenti, care injurau pe aia cu masini de Arges, care venisera in Piata Mare doar ca sa se ingramadeasca intre oameni si ca sa vada focurile de artificii. Adica stiau la ce sa se astepte. Spectacolul de care alegorice, focurile de artificii si concertul Smiley. Vazut, hai acasa.

In schimb spectacolul a fost extraordinar. Si mare noroc am avut ca am oprit, ca aveam tentativa de a trece prin Sibiu fara sa ma opresc. Asa incat am gasit acolo o piata mare plina ochi, cu peste 20.000 de oameni care se uitau la asa ceva.

Iar la final, nu numai ca a ramas mizerie ca dupa un meci de fotbal, ci ca oamenii plecau linistiti acasa. Sper ca n-au fost scandaluri, desi era multa bere in centru (nu stiu insa si la ce pret). Am gasit in centru si o carciuma misto, Oldies Pub, cu muzica aproximativa, dar cu atmosfera placuta.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: