Film romanesc

Zilele trecute trendinezii, in frunte cu Decat o Revista sharuiau pe Facebook clipul asta ca o forma de protest a filmului romanesc care se duce in competitiile internationale, dar si ruleaza la noi in cinematografe.

Pentru ca nu cred ca intelegeti mare lucru din filmul ala, permiteti sa va spun traducerea asa cum am inteles-o de la criticii de film autorizati (!). Si anume ne-am cam saturat de filmele romanesti care trateaza comunismnul, care trateaza blocurile gri, care trateaza gagicile noastre ramase insarcinate te mai miri cum si ce avorturi fac, dar si ca nu reusim sa aducem culoare, lumina in filme, actiune interesanta si alta decat povestile din epoca de trista amintire.

Pana una alta ce trebuie sa aiba un film romanesc? Si daca tot aveti idei, cine se apuca sa faca un proiect, sa obtina bani / sponsorizare si sa faca si un film.

Si imi place de autorul filmului, a facut asta doar ca sa se planga si sa arate cu degetul. N-a venit cu nici o idee. Ah, ideile sunt pe bani sau cum?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: