Filmele sunt doar fictiune?

Eu stau si ma intreb daca unii chiar cred ce vad in filme. Eu stiu ca de obicei viata inspira scenaristii si producatorii de filme sa execute productii cinematografice. Adica oamenii vad chestii in viata si vor sa le puna pe film, astfel incat sa le vada si altii.

Invers nu prea s-au intamplat chestii. Astfel noi n-am facut inca naveta Enterprise, nu ne-am luptat cu Darth Vader sau vreun cavaler jedi si nici nu am oprit asteroidul.

Totusi sunt oameni care cred invers. Cel putin eu asta inteleg din cuvintele astea:

Luni, 21 septembrie, ora 12.30, cu orice risc, îmi voi da foc în faţa Televiziunii Române (în Calea Dorobanţilor nr. 191) în semn de protest faţă de anihilarea drepturilor fundamentale ale cetăţenilor şi distrugerea democraţiei în România.

Remus Cernea

Si acum nu inteleg ce spera sa castige individul asta.
Stima publica? Lumea se va duce acolo si va face cerc, nimeni nu va interveni si toti vor aplauda atunci cand se va aprinde.
Va fi venerat ca un zeu in lumea de apoi? A doua zi nu va mai fi nici o stire cu el la televizor.
Va supravietui si va atrage un numar foarte mare de adepti? Probabil doi trei care  au fost impresionati pana la lacrimi de o stire la televizor, dar care il vor parasi in secunda in care cineva le va oferi putin mai multi bani.

In schimb putem sa visam la o lume mai buna. Cum o realizam? Nu astfel, ci prin munca. Atat, muncesti, te remarci, iar apoi te alearga pe tine televiziunile nu trebuie sa te duci tu sa iti dai foc in fata lor.

[poll id=”32″]

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply