Fitze de Bucuresti

In iarna a nins, asa cum e si normal. Ei bine in perioada aia m-am trezit cu un blog in care cineva combatea iarna. Sa nu ninga domle, sa ninga pana la intrarea in Bucuresti, sa ninga la munte, oriunde altundeva insa nu in Bucuresti.
Trecand peste motivele pentru care nu e bine sa ninga in Bucuresti (mizerie, interventia autoritatilor, soferi tampiti, etc.)  azi m-am trezit cu un alt blogger, care vrea sa nu ploua. Adica sa nu ploua domle in Bucuresti, ca e ud si deprimant.

Pai sa va zic o noutate, apa e uda. Ploaia e de obicei cu apa. Deci trebuie sa fie ud, ca e deprimant, asta e din cauza orasului cenusiu pe care noi l-am facut.

Pana una alta in Bucuresti cred ca nici situatia de calm ecuatorial nu ar putea multumi lumea, pentru ca acolo e cald ziua si ploua dupamasa. Sau nici macar o zi numai de soare nu i-ar multumi, pentru ca s-ar face cald, mult prea cald si asta ar strica iarasi. Ar insemna sa fie praf, lumea sa transpire, sa miroasa urat in autobuze si asa mai departe.
Si totusi, daca atunci cand ninge nu e bine, daca atunci cand ploua nu e bine, daca atunci cand e cald si frumos iarasi nu e bine. Cum naiba sa fie bine ca sa va multumeasca pe voi?

Nu cumva astea’s cuvintele unuia care vrea sa traiasca intr-un cub?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: