Fotbalul romanesc e pe bani

Fotbalul romanesc e pe bani

Eu ma tare tem ca fotbalul romanesc, in loc sa devina ceva performant, se va afunda. Daca ne comparam putin cu englezii, acolo intai a fost fotbalul, apoi au fost fanii, iar fanii fac orice pentru echipa lor. Aici avem fanii, dar n-avem performanta, n-avem echipe, n-avem jucatori. Iar fanii nostri trebuie sa faca si mai multe pentru echipa lor.

Asadar UPC a venit cu o declaratie in care zice urmatoarele.

– UPC România, companie membră Liberty Global, dorește să facă urmatoarele precizări în legătură cu tarifele pentru clienții care doresc să vizioneze meciurile din campionatul național, Liga 1, și meciurile din Cupa Ligii.
Din dorința de a oferi clienților acces la cele mai importante competiții fotbalistice din România, UPC și Focus Sat au achiziționat drepturile de retransmisie a canalelor Look TV și Look Plus, care vor difuza în proporție echilibrată meciurile din Liga 1 și Cupa Ligii.
Dorim să precizăm că pachetul de bază de televiziune UPC include canalul Look Plus, post TV care va difuza aproximativ jumătate din meciurile din Liga 1. Astfel, ne asigurăm că toți clienții noștri se vor bucura, fără cost suplimentar, de o mare parte din meciurile din Liga 1 și Cupa Ligii.
Am creat totodată o extraopțiune care se adresează acelor clienți care doresc să aibă acces la toate meciurile din cele două competiții. UPC pune la dispoziție, într-un pachet separat, întregul conținut fotbalistic (Look TV, Look TV HD și Look Plus HD), pentru prețul de 10 lei lunar.
Această abordare, de a crea pachete tematice, se aplică de altfel și în cazul altui tip de conținut, de exemplu în cazul filmelor premium, al conținutului regional, precum și în cazul în care clienții doresc echipamente sau opțiuni suplimentare.

upc pachet internet

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply