Fratele mai mic al lui HTC Desire de la 0 euro

HTC Wildfire e numit fratele mai mic al lui HTC Desire. Arata la fel, doar ca e mai micut si mai uzabil ca sa zic asa. Desire-ul mi se pare putin prea mare pentru un buzunar strans pe picior, in timp ce Wildfire e potrivit pentru orice buzunar in care ar mai fi loc de inca un telefon.

La o prima vedere, o comparatie puteti sa o faceti si voi din video-ul de unboxing:

In schimb e minunat ca vine cu Android 2.1 (upgrade-ul la android 2.2 e asteptat in cateva luni), are 512 mega rom si 384 ram, default card microSD de 2 giga, si procesor de 528 mhz. Bateria e de 1300mAh ceea ce ar trebui sa-l tina vreo 24 de ore la folosire intensa de net, twitter, facebook si altele.

Plusuri: HTC caller ID (afiseaza statusul de facebook al contactului care te suna si iti aminteste ziua lui de nastere), asta daca contactul tau din telefon are completate in Facebook data nasterii si numarul de telefon de pe care te apeleaza. Lanterna – noah de cand va doreati un smartphone cu functia lui nokia 1100. Si clasica deja functie pentru android 2.1, de a opri soneria cand intorci telefonul cu fata in jos.

Daca vreti sa-l butonati si ne vedem zilele astea, sa mi-l cereti. Preturi de la 0 euro la vodafone, la maxim 229 de euro.

Video filmat de razvanbb

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: