Free Hugs 2006

Ce am aflat mai tarziu a fost ca toata lucrarea de la Bucuresti s-a intamplat pe 23 decembrie cand a fost un fel de zi internationala de free hugs, si ca s-a desfasurat simultan in marile orase ale lumii.

Mai jos … materialul video de aici … powered by Rares
[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/watch/v/a2lE_QE4X6c" height="425" width="400" /]

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

6 thoughts on “Free Hugs 2006

  1. the whole thing was quite a unique experience 4 us all, even 4 romania. A fost o experienta de neuitat… 🙂 si de dorit ca sa se intample din nou (cred ca, daca am fi ascultat melodia asta in timp ce… hug-uiam, eram mai “aprinsi”)

  2. Am citit cand ai anuntat evenimentul. Am vazut si filmuletul cu originalul. Si mi-am zis in sinea mea… “Bestiala idee dar finalul va fi o gasca de inghetati care n-au imbratisat pe nimeni. Romanii nostri sunt prea constipati pentru asa ceva”
    Azi la munca am vazut filmuletul evenimentului si m-a luat bocitul (noroc ca eram singura in birou). Uite ca incepem sa scapam de constipatie! Uite ca mai exista romani care pot imbratisa un strain pe strada doar asa, pentru ca au nevoie de o imbratisare, pentru ca li se pare funny sau trendy sau … nu conteaza. Important e ca UNII au putut sa o faca! Bravo, bravo, bravo de un milion de ori!

  3. ideea e simpla … proiectul va supravietui atat timp cat NU se implica mass media si vreo firma in toata chestia asta …

    ar fi prea grotesc si prea de doi bani sa avem free hugs powered by pepsi sau profm :((

Leave a Reply