Fuck beer

Eu nu ma pot considera un mare bautor de bere, eventual unul mediu. Pentru ca 4 – 5 beri pe zi mie nu mi se par foarte mult. Insa, atunci cand beau bere, prefer sa beau o bere buna. Pana azi Tuborg mi se parea o bere buna. Si, chiar daca au fabrica in Pantelimon si chiar daca isi trag apa dintr-un cimitir, consideram ca e o bere buna. Doar in vara, cand au fost super caldurile alea, am avut mici mahmureli si am dat vina pe conditiile in care s-a transportat berea.

Insa nu si azi. Dupa 4 beri baute aseara, ca sa dorm linistit, m-am trezit azi la 3 dupamasa cu o super durere de cap. Si singurul vinovat pentru asta e berea.

Eu nu pot intelege, de ce dracu nu pot face o bere buna. Macar sa bage o apa buna in bere. De ce vor ca berea sa aibe pret redus, ca sa o cumpere lumea … sa se laude cu cantitati mari de bere vanduta, si sa le fie tuturor rau? Nu-mi ziceti sa ma gandesc sa beau alta bere, pentru ca toate sunt la fel.

Ahh … si iar o sa revin la cantitatile industriale de cola.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

5 thoughts on “Fuck beer

  1. Eu sunt bautor de bere ! Inrait chiar ! e de vina probabil Natia :)) oricum berea e un aliment consistent si pot afirma ca e mai sanatos decat 50 la suta din alimentele de pe piata romaneasca 🙂

Leave a Reply

%d bloggers like this: