Functionarii au masini in leasing si blocheaza traficul

In Adevarul de Bucuresti de astazi scrie ca functionarii publici sunt cei care blocheaza traficul in Bucuresti.

S-a vazut la sarbatorile francofoniei lor cum s-a circulat in Bucuresti atat timp cat au avut functionarii publici liber si au stat acasa.De aceea s-a propus ca functionarii publici sa fie dusi si adusi de la serviciu cu autobuze ce vor face curse speciale.  Pe langa asta, s-au mai gandit oficialii la intalnirile primariei ( acolo s-o servi cafea gratis si tzigari ca vreau si eu), cum sa faca benzi speciale pentru maxi taxi si taxiuri, ca sa nu ne mai blocheze astia intersectiile.

Pana la urma, astia care ies in strada si fac mitinguri, au masini in leasing, salarii mari (daca isi permit masini), loc de munca asigurat si liniste acasa.
Si acuma ce or sa faca oficialitatile? Or sa le dea astora de 3 ori pretul masinii ca sa ii convinga pe functionari sa mearga cu autobuzul, sau or sa le confiste masinile, sau o sa le inchida strazile? Oare astia n-au impresia ca vorbesc sa  se afle in treaba? Eu tot ma gandesc la cafeaua si tigarile gratis de la intalnirile astea.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

3 thoughts on “Functionarii au masini in leasing si blocheaza traficul

  1. pai cred ca la intalnirile alea cafeaua si tigarile sunt cele mai interesante lucruri … astia nu realizeaza faptul ca le trebui cel putin 5 ani ca sa faca asa ceva ? sunt nebuni ….

Leave a Reply