Gardianul – Ilink si internetul din .ro

Acum cateva zile Mirela mi s-a plans ca de la ea de acasa merg toate paginile de net mai putin aia de la Gardianul. Mi-a zis Mirela ca se cunoaste cu diverse persoane de la furnizorul de internet si ca sa ii zic ce trebuie sa ii intrebe pe aia sa verifice. I-am spus sa verifice daca si mai ales unde se opreste netul intre ea acasa si serverul de la gardianul.

In schimb de la Zoso aflu de asta.

Adica cineva taie accesul catre un server pentru ca niste jurnalisti au scris de naspa. Si nu-l taie pentru o singura persoana il taie pentru cateva mii de abonati. Asta se numeste cenzura si discriminare.

Dar degeaba ne aberam noi in cuvinte. Astept sa vad ca cineva le face lor o reclamatie, pe langa asta ca se iau masuri in urma acelei reclamatii. MCTI nu se sesizeaza din interior ca n-are nici un interes. Mai rau, nici ANRC-ul n’are sens sa faca asa ceva. Totusi ANRC-ul poate suspenda licenta de transmisii, sau sa traga o amenda de toata frumusetea.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: