Generatia Y. Tinerii care vor sa reinventeze si nu sunt lasati

Generatia Y. Tinerii care vor sa reinventeze si nu sunt lasati

In companiile de astazi exista un conflict intre generatii mai tensionat decat cel pe care il stim de acasa. Eu il vad in fiecare zi in Pipera. Sunt tinerii rebeli care vor sa reinventeze lumea. Sunt cei care reusesc, dar sunt si cei care sunt resemnati. In principiu in pauzele de tigara, toti tinerii se simt fericiti  si vorbesc despre viata lor, care viata nu seamana deloc cu ce au muncit parintii lor pana acum.

Pana una alta, e important pentru patroni sa accepte ca generatia noua vine cu un imens avantaj tehnologic in spate. Ca generatia tanara de muncitori vin si iti muta afacerea pe internet si mai ales, ti-o dezvolta. Cei care inteleg aceasta nu au decat de castigat. Cei care nu inteleg asta, mai devreme sau mai tarziu se vor lovi de probleme.

Si nu e ironic ca PROTV sa difuzeze materialul asta, exact dupa ce si-au concediat exact oamenii din generatia Y, cei care au dus statia pe primul loc?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply