Ghetute de Craciun pentru copiii in dificultate

Ghetute de Craciun pentru copiii in dificultate

Uneori este foarte simplu să dăruiești. Uneori poate fi atât de simplu încât chiar fără să scoți niciun ban din buzunar poți face o bucurie cuiva.

Acum aveți șansa aceasta, și tot ce trebuie să faceți pentru ca niște copii să primească cadouri de sărbători este să cântați Moș Crăciun cu Plete Dalbe. Moșul vă va asculta dorința și pentru fiecare colind cântat de cineva dintre voi va dona o pereche de ghetuțe copiilor de la Fundația Copii în Dificultate.

Cum este posibil așa ceva? Este posibil datorită campaniei “Cel Mai Mare Colind”, realizată de ING Bank. Pentru fiecare colind înscris pe www.celmaimarecolind.ro ING Bank va dona o pereche de ghetuțe unui copil de la Fundația Copii în Dificultate.

Haideți și voi, înregistrați-vă și încărcați filmulețul pe  http://www.celmaimarecolind.ro. Hai să facem sărbătorile mai frumoase acestor copii!

 

 

Pana acum s-au strans 143 de perechi de ghetute.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply