Gluma autostrazilor. Oare se deschide Bucuresti – Ploiesti?

Gluma autostrazilor. Oare se deschide Bucuresti – Ploiesti?

Bancul zilei vine astazi de la primul ministru in functie, care zice ca …

Si pune si o poza ostentativa pe Facebook, laudandu-se probabil cu marile realizari la hectar. De altfel pe 30 iunie, cu o zi inainte de inaugurare, ar trebui sa se dea drumul biciclistilor sa circule pana la ploiesti si inapoi pe autostrada.

Sa nu va asteptati ca autostrada sa aiba parte de vreun marcaj, de vreo iesire sau de vreo parcare. Am trecut cu avionul deasupra autostrazii si arata asa:

A se observa iesirea in the middle of nowhere de pe autoastrada. Adica e o iesire de pe autostrada, dar nu vad nici un drum de pe care sa iasa sau sa intre.

Si dupa ce am citit declaratiile ingrijoratoare ale sefului ministrilor, ma intreb doar daca se mai deschide Bucuresti – Ploiesti pana la 1, asa cum era programat. De autostrada de la mare ne-am luat gandul de mult. N-are nici o sansa.

Si in tot timpul asta noi stim sa dam importanta numai scandalurilor si show-biz-ului. Desi am putea face un scandal misto si din autostrada. De genul, uite, e ora 9:45, muncitorii lucreaza. E ora 10:23, muncitorii au luat o pauza. E ora 11, muncitorii n-au revenit din pauza. Sa lucrezi cu o camera de filmat pe tine e atat de productiv …

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: