GOOGLE: Raportati siteurile SPAM!!

Matt Cutts e un baiat de la Google. Pe langa faptul ca se joaca toata  ziua acolo in sediul lor pe care probabil il stiti are si functia de sef al diviziei webspam de la Google. Asa ca, in principiu, orice spune el sunt cuvintele Google in ceea ce priveste spamul si webul.  Iar vineri, Matt a dat urmatorul tweet.

matt cuts scrapers getting you down report them to google

Asa incat, singura lui rugaminte e sa raportati siteurile de tip agregatoare care fura continut, iar astfel se indexeaza in fata voastra in google. Siteurile de tip agregatoare am zis. Spre exemplu asta si asta.

Cum se raporteaza siteurile spam catre Google?

Se acceseaza aceasta adresa, se completeaza cautarea google (de preferinta primul paragraf din articol), linkul spamat si linkul tau si alte detalii daca vreti. Si asa se raporteaza siteurile spam catre Google.

Toata operatiunea asta nu vine din cauza ca Panda n-ar functiona cum trebuie, ci pentru ca are nevoie de putin playground, unde sa testeze si sa invete de unul singur toate tipurile de pagini de tip spam / agregatoare.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: