Guideline B’estfest

Ieri am vazut un twit al cuiva care se plangea ca n-are voie cu laptopul la B’estfest, eu vin si ma intreb de ce naiba sa vrei sa vii cu laptopul la un concert? Stiti, la concerte se danseaza, se striga, se sare, se da din maini, activitati din astea.

Deci, am intrat aseara la B’estfest si am cam vazut ce se poate si ce nu se poate.
Nu e voie cu brichete, umbrele, obiecte taioase, bautura din afara incintei, camere foto (!!!). Este riscul sa le confiste.
Hai sa explic chestia cu camerele foto. Emagic se scuza zicand ca managerii trupelor prezente au cerut sa nu existe camere foto asupra oamenilor, drept urmare nu pot bana telefoanele mobile, dar astfel au decis sa interzica camerele foto profesionale. Cum se face diferenta intre o camera foto profesionala si una neprofesionala, asta ramane la intelegerea omului de la BGS care te controleaza.

Intrarea se face pe o singura, poarta dar cu multe filtre inainte. Drept urmare, intrarea este aproape de unde era bannerul cu metropotam anul trecut, in dreptul pavilionului central, iar intrarile sunt intrarea A (intrarea romexpo standard – pentru participantii obisnuiti) si intrarea B + parcare pentru vizitatorii vip. Atentie, daca nu aveti bilet vip nu puteti intra in parcare, sau pe intrarea B.

In incinta e plin de agenti BGS  care iti ofera indicatii daca le vorbesti frumos, dar si foarte multi voluntari emagic. Nu faceti poze aproape de garduri, aproape de artisti, aproape de agenti BGS. Riscati foarte frumos sa ramaneti fara camere.

Nu exista inauntru posibilitatea de a cumpara aparatori de ploaie, umbrele, folii de plastic.

Jetonul e anul asta 5 lei si se achizitioneaza, asa cum stim, numai de la ghiseele bancii. Berea e 1 jeton, punga de popcorn incepand cu un jeton, preturi destul de mari daca stai sa te uiti, chiar mai mari decat anul trecut. Dar sunt mai multe spatii amenajate pentru bauturi si pentru stat si consumat bautura. Toaletele ecologice (am vazut toalete cu lumina si oglinda) sunt in partea stanga a scenelor.

In rest totul e misto, happy day …  azi nu ploua ca a plouat o data.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: