Guns’n Roses, cel mai bun concert de la Bon Jovi incoace

Daca n-ati venit la Guns in ideea in care va fi un concert la fel de trist ca precedentul v-ati inselat. De data asta s-a auzit bine, de data asta au fost lumini, de data asta Axel a avut chef sa cante si a facut-o intr-un mare fel. Mai bine de trei ore de concert, mai bine de trei ore de rock. Si lumea a fost extraordinar de multumita.

 

 

In schimb la Greenfest, n-am inteles doua lucruri. De ce au fost jetoanele 6 lei. Si de ce n-a spalat nimeni nenorocirea aia de asfalt de la Romexpo. Am inteles ca din cauza vechimii si din cauza intemperiilor a crapat si s-a faramitat betonul, dar peste tot il speli. Pui furtunul de pompieri pe el si il impingi incolo in canalizare. Asta ca sa nu zic ca putea fi maturat, aspirat sau cine stie ce alte chestii tehnologice ce tin de operatorii ecologici.

Oricum cred ca s-au gandit, ce facem aici, concert rock? Atunci lasa ca vin nespalatii astia, sa le punem preturi mari si sa le dam un asfalt praf, ca sunt obisnuiti cu din astea.

 
Ah si de ce n-au avut bere fara alcool?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: